El turisme rus es converteix en el tercer en nombre de visitants a Besalú

turisme_besal

turisme_besalCreix el nombre de turistes russos que visiten Besalú. Arran de l’obertura de la nova oficina de turisme, s’ha registrat un notable increment de visitants d’aquest país, i Rússia ja és el tercer país d’origen dels que arriben a la vila comtal després dels francesos i els jueus. També creix el del Regne Unit, que es multiplica per cinc.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El canvi d’ubicació de l’oficina de turisme a Besalú ha permès tenir un major control dels visitants del municipi. L’Ajuntament de la vila comtal va presentar les xifres recollides en els dos mesos d’obertura, que comprenen els mesos de juny i juliol. Un dels aspectes que ha constatat aquesta oficina és la tendència a l’alça dels turistes procedents de Rússia.

Rússia ocupa el tercer lloc dels països d’origen que més turistes aporten a Besalú, després dels francesos i els jueus. La Gran Bretanya, per la seva banda, ha multiplicat per cinc la seva aportació al turisme besaluenc. També s’ha notat un increment del turisme català, especialment de Tarragona, així com l’estatal. En canvi, hi ha altres grups de turistes que han reduït la seva presència, com els alemanys o italians.

La nova oficina de turisme de Besalú ha atès a 7.000 persones més que els mateixos mesos del 2011 i 2012. A més, aquest punt d’informació també ha comptabilitzat una entrada de fins a 75 autocars per setmana durant el juny i el juliol.

x