La Batalla de les Flors canvia el jurat i vol retornar el recorregut entorn de la plaça Clarà

batalla

batallaEl Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ha demanat que la Batalla de les Flors torni a fer el seu recorregut tradicional, entorn la plaça Clarà. La Batalla de les Flors se celebrarà el dissabte 7 de setembre al vespre. Aquest any el jurat estarà format per un representant de cada carrossa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

9 carrosses participaran aquest any a la Batalla de les Flors, una més que l’any anterior. La que s’ha afegit és la carrossa de la nova Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot, que es donarà a conèixer durant l’esdeveniment. Quan la plaça Clarà va ser reformada, es va variar el recorregut de la Batalla de les Flors, per tal que el públic no malmetés els boixos que s’hi havien plantat. Es va optar perquè els participants passessin només pel costat que dóna als escolapis i recorreguessin l’illa formada pels carrers de Pare Roca i del Bolós i l’avinguda dels Reis Catòlics. Ara, el Centre d’Iniciatives Turístiques demana a l’Ajuntament tornar la Batalla de les Flors al seu recorregut original, a l’entorn de la plaça Clarà. Aquest any, i com a novetat, el jurat estarà format per un representant de cada carrossa, que no podrà votar la seva pròpia carrossa. La Batalla de les Flors se celebrarà el 7 de setembre.