La litografia del ‘Farandulàrium’ combina les estelades, la UE Olot i el CPA Olot

litografia

litografiaEl Centre d’Iniciatives Turístiques ha presentat la nova litografia del Farandulàrium, la col·lecció d’il·lustracions amb motius de la faràndula d’Olot dissenyades per l’artista Tavi Algueró.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El disseny d’aquest any també lliga el dibuix amb l’actualitat: els cavallets porten l’estelada a la faldilla, en consonància amb el debat del tema. D’altra banda, hi apareixen els nans vestits amb la samarreta de la Unió Esportiva Olot, com a reconeixement per l’ascens. Les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot també hi tenen un espai com les encarregades de portar la gegantessa a la lluna, en un clar reflex del ball que duen a terme aquesta temporada. Les litografies es poden aconseguir a la seu del CIT, al passeig Bisbe Guillamet (sobre el Fons d’Art).

Deixa un comentari