Les quatre càmeres de videovigilància de l’eix comercial d’Olot s’instal·laran després de les Festes del Tura

CAMERES_6377

CAMERES_6377Els comerciants d’Olot han denunciat en els últims anys diversos robatoris que han patit en l’eix comercial de la ciutat. En la línia d’altres poblacions, l’Ajuntament d’Olot ha decidit instal·lar una sèrie de càmeres de videovigilància des del carrer Sant Rafel fins a la plaça del Carme. S’instal·laran després de Festes del Tura. La mesura ha estat aplaudida per l’Associació de Comerciants d’Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els últims anys, els comerciants del Nucli Antic d’Olot han patit un degoteig més o menys esporàdic de robatoris. Les dades de l’Ajuntament no demostren un alt nivell de delinqüència a l’eix comercial. Tot i així, han volgut reforçar la seguretat a la zona instal·lant unes càmeres de videovigilància des del carrer Sant Rafel i fins a la plaça del Carme. L’Ajuntament d’Olot assegura que el sistema no atemptarà contra la privacitat dels ciutadans i, en canvi, pot resultar molt útil per a la investigació policial. L’Associació de Comerciants d’Olot aplaudeix la iniciativa adoptada pel consistori olotí. La instal·lació de les quatre càmeres de videovigilància es farà efectiva després de les Festes del Tura.