El preu de l’habitatge s’estabilitza a Olot i la demanda augmenta

habitatges

habitatgesEls agents de la propietat immobiliària d’Olot calculen que el preu de l’habitatge de compra-venda ha baixat un 40% des que va començar la crisi, el 2007. Tot i així, aquest últim any s’ha experimentat una estabilització dels preus. Fins i tot, s’ha constatat un augment de les vendes d’habitatges.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

La crisi econòmica ha tingut com a conseqüència una baixada significativa del preu de l’habitatge de compra-venda des del 2007, any en què va començar la recessió econòmica. Aquest any, però, s’ha assistit a una estabilització dels preus. Mentrestant, s’està registrant un important creixement de les vendes en comparació als últims anys. Això ha suposat l’increment de l’oferta i la baixada dels preus. A l’oficina d’habitatge d’Olot, els preus dels lloguers d’habitatges sempre han estat inferiors als del mercat lliure. Les oscil·lacions en els preus han estat menors, però també s’han notat de forma significativa en els últims 3 anys. 

 

En general, els preus de l’habitatge s’han estabilitzat. Els agents de la propietat immobiliària d’Olot pensen que, si el preu de l’habitatge puja a partir d’ara, no ho farà a curt termini.

Deixa un comentari