El Workshop de RCR arriba al seu final amb la participació de 62 alumnes procedents de 19 països diferents

RCR_WORKSHOP

RCR_WORKSHOPFins a 62 persones participen aquests dies dels tallers d’arquitectura que imparteix l’equip d’arquitectes RCR. Els cursos reuneixen a professionals del ram de fins a 19 nacionalitats diferents. El Workshop d’arquitectura i paisatge finalitzarà el proper 30 d’agost.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Espai Barberí d’Olot ha seguit treballant intensament al llarg del mes d’agost. La seu de l’estudi RCR d’Aranda Pigem Vilalta reuneix aquests dies a 62 arquitectes, fotògrafs, i estudiants procedents de 19 països diferents, per participar en el sisè Workshop d’Arquitectura i Paisatge. Durant els cursos, hi han impartit conferències diferents convidats de referència, com el fotògraf Hisao Suzuki de la revista Croquis, o els arquitectes catalans Josep Maria Montaner, Ramon Bosch i Bet Capdeferro. Però la conferència més esperada serà la que farà demà l’arquitecte japonès Ryue Nishizawa, guanyador del Pritzker Prize el 2010, el que està considerat com el premi més important del sector. Serà la cirereta final a uns tallers que finalitzen demà passat.