Els actes de commemoració de la Diada s’adasptaran a la Via Catalana i a les Festes del Tura

dIADA_CONSELL_5857

dIADA_CONSELL_5857Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal de la Garrotxa, conjuntament amb Òmnium Garrotxa, organitza els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a la comarca, que aquest any incorporen diferents novetats. La conferència institucional s’avançarà al dimarts 10 de setembre a la tarda, per possibilitar que tothom qui ho vulgui pugui participar a la Via Catalana per la independència de l’endemà. La Marxa de Torxes també canvia i aquest any pujarà al volcà Montsacopa després del ball de gegants de l’última nit de Festes del Tura.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal de la Garrotxa, juntament amb Òmnium, ha obsequiat amb una senyera els Ajuntaments de la Garrotxa coincidint amb la presentació dels actes de la Diada. I aquest Onze de Setembre al matí, els Ajuntaments de la Garrotxa tornaran a hissar la Senyera en un espai del seu terme municipal. L’any 2011, la Garrotxa es va convertir en la primera comarca de Catalunya a organitzar una hissada simultània de Senyeres, gràcies a la iniciativa dels Ajuntaments, el Consell Comarcal i Òmnium Garrotxa. Va ser l’inici de la col·laboració entre el Consell i Òmnium, que aquest any han tornat a signar el conveni per promoure els actes de la Diada. La principal novetat dels actes de la Diada és el canvi de dia de la conferencia institucional que, aquest any s’avança al dimarts 10 de setembre a les 6 de la tarda. Aquesta no és l’única novetat de la programació de la Diada Nacional de Catalunya a la Garrotxa. La Marxa de Torxes també canvia en relació als últims anys i aquesta vegada Òmnium Garrotxa convoca totes les persones que hi vulguin participar el proper dimarts 10 de setembre a ¾ d’11 de la nit a la Plaça Major d’Olot. El Consell Comarcal ha recollit a la seva pàgina web tota la informació dels actes de la Diada Nacional de Catalunya. La trobareu a www.garrotxa.cat.

Deixa un comentari