Aquest dissabte s’ha celebrat una nova edició de la Botiga al carrer a Olot, amb activitats pels més petits

botiga_carrer_estiu

botiga_carrer_estiuArriba una nova edició de la Botiga al carrer d’Olot. És una de les activitats de més èxit dels comerciants olotins, que treuen els últims articles que els queden de la temporada de rebaixes, que s’acaba aquest diumenge. Enguany, la botiga al carrer comptarà amb un espai pels més petits, amb una ludoteca i un inflable perquè s’ho passin bé entre compra i compra.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Quan s’acaba la temporada de rebaixes, els comerciants olotins treuen els darrers articles al carrer per tal de vendre’ls als vianants. És la botiga al carrer, i és l’activitat més coneguda de les que organitza l’Associació de comerciants. Enguany, arriba amb novetats per tal d’ajudar a conciliar les compres dels pares amb les ganes de jugar que tenen els seus fills, com una ludoteca o jocs inflables.

La botiga al carrer tindrà lloc aquest dissabte, moment en què es podran gaudir dels últims descomptes de les rebaixes d’aquest estiu.

 

Deixa un comentari