Dos garrotxins realitzen el documental Terra Cremada a la zona d’exclusió de Txernòbil

CARRIS_10983

CARRIS_10983Els garrotxins Antoni Carrera i Josep Bosch han viatjat fins a Priryat, la zona d’exclusió de Txernòbil, per fotografiar i enregistrar el deteriorament de la zona després de 27 anys de l’accident nuclear. D’aquest treball n’han fet el documental Terra Cremada per a l’agència CatPress, que ja s’ha començat a distribuir arreu del món.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El tàndem professional format pels garrotxins Antoni Carrera i Josep Bosch havien col·laborat en el passat amb projectes artístics d’Art Digital. Ara s’han unit novament per realitzar un projecte per a l’agència de notícies Catpress. Concretament, els dos professionals han viatjat fins a la zona d’exclusió de Txernòbil, concretament a la ciutat de Pripyat, per realitzar el documental que anomenaran “Terra Cremada”. Aquestes són les imatges que han pogut enregistrar i fotografiar. Antoni Carrera s’ha encarregat del reportatge fotogràfic, mentre que Josep Bosch ha enregistrat seqüències en vídeo i s’ha encarregat de la seguretat de l’expedició. La radiació encara és present a la zona a alts nivells. El viatge ha estat una experiència inoblidable. Mentre preparen el documental, els dos reporters ja pensen a repetir l’experiència per seguir retratant les cicatrius de la nostra història contemporània.

Deixa un comentari