El Workshop de RCR presenta els quatre projectes d’arquitectura que han elaborat sobre la ciutat d’Olot

rcr_arquitectes_ryue

rcr_arquitectes_ryueEl Workshop d’Arquitectura i Paisatge de l’equip d’arquitectes RCR arriba avui a la seva fi. Aquesta tarda (16.30h) es presentaran els quatre projectes finals que han elaborat els 62 participants als tallers.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Es tracta d’un treball sobre com resoldre la integració del barri de Sant Roc amb el parc de Pedra Tosca i la millora dels accessos a la zona dels Tossols; la creació d’una avinguda paisatgística i les zones residencials que es desenvoluparien entre la futura variant Nord d’Olot i el volcà Montsacopa; un projecte sobre el nou museu dels volcans; i per acabar un disseny de carril bici que hauria d’unir les rutes del Carrilet i del Ferro, a través del riu Fluvià, i que permetria redescobrir el riu i els volcans urbans. Ahir va tenir lloc un dels actes més concorreguts i destacats del workshop: la conferència de l’arquitecte Ryue Nishizawa, reconegut mundialment pels seus treballs i guanyador dels premis més prestigiosos en el camp de l’arquitectura.

Deixa un comentari