UNED Garrotxa oferirà noves titulacions sènior i de llengües per al curs 2013-14

UNED_43_2995

UNED_43_2995La Universitat d’Educació a Distància de la Garrotxa prepara per a aquest proper curs diverses novetats. A la UNED sènior per a majors de 50 anys, s’ofereix el curs de cinema i teatre i la continuació del curs d’Història de Catalunya. Pel que fa als cursos d’idiomes, aquest any la UNED Garrotxa afegeix a les titulacions d’Anglès i Francès, dos nous cursos.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’oferta d’UNED Garrotxa es completa amb el cursos d’accés a la Universitat per a majors de 25 i de 45 anys, a més dels graus de Ciències Ambientals, Història de l’Art i Educació Social i Pedagogia. El període d’inscripcions s’obre el 4 de setembre i es tancarà el 16 d’octubre. Les oficines de la UNED Garrotxa, al carrer Fontanella número 3 d’Olot, estaran obertes des del 2 de setembre, amb l’excepció dels dies de Festes del Tura.

Deixa un comentari