L’Olot cau derrotat al camp del Sant Andreu en el primer desplaçament de la temporada (2-1)

santandreu_olot

santandreu_olotLa Unió Esportiva Olot ha perdut aquest dissabte contra el Sant Andreu en el seu primer desplaçament de la temporada a Segona B. Dos gols de Xavi Jiménez van donar la victòria als barcelonins. L’Olot s’ha mostrat molt crític amb l’actuació arbitral. El conjunt d’Edu Vílchez va fer tot el possible per aturar a un bon equip rival.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Durant la primera part s’han pogut veure ocasions pels dos equips. Jímenez ha estat, sense cap dubte, l’home del partit, que ja ha avançat els locals abans del minut 10 amb un gol des de l’àrea petit que Fornés no ha pogut fer res. L’enfrontament ja no era fàcil perquè es jugava a domicili i amb un gol en contra des dels primers minuts de joc. Però Reverter empatava el partit, aprofitant una passada de Carlos a la contra. Èric ha driblat el porter amb una auto passada i ha fet pujar el gol de l’empat al marcador. Era el minut 19.

A la represa el porter de l’Olot, Òscar Fornés, ha estat una peça clau. Ha fet tres intervencions molt meritoses que pretenien frenar a un Sant Andreu que ha entrat al segon temps amb molta potència. Coro ha tingut la oportunitat d’avançar els olotins però l’àrbitre ha anul·lat un gol que, segons l’Olot, semblava legal. Per això Vílchez ha protestat aquesta jugada i el col·legiat, Fernández Britos, ha l’ha acabat expulsant.

I a la sortida d’un córner, Jiménez s’ha aprofitat d’un seguit d’errades defensives dins l’àrea per marcar el segon del Sant Andreu. Enmig de l’embolic Òscar s’ha queixat d’una agafada a l’àrea petita que l’àrbitre no ha fet cas. Els barcelonins s’han sentit molt còmodes amb aquest marcador i s’han dedicat a defensar-se durant la resta del segon temps. Aquesta relaxació ha permès a Serra i Coro tenir dues bones oportunitats per empatar.

Així doncs l’Olot rep la primera derrota a Segona B en el primer desplaçament de la temporada. El proper partit, aquest dimecres. L’Olot rebrà al municipi l’Huracán de València en enfrontament de la Copa del Rei.