20 mil persones visiten la Besalú Medieval i ajuden a fer una cadena humana del pont romànic fins al Prat de Sant Pere

BESALU_MEDIEVAL_7151

BESALU_MEDIEVAL_7151Besalú ha tornat a ser uns dels pols d’atracció de Catalunya aquest cap de setmana amb la celebració de la fira Besalú Medieval. L’esdeveniment, totalment consolidat en la seva 15a edició, ha tornat a atraure 20 mil persones de tot el país a la vila comtal. L’Associació Besalú per la Independència ha aprofitat la fira per fer un assaig de la Cadena Humana per la Independència i han aconseguit l’objectiu que s’havien proposat: arribar del pont romànic fins al monestir de Sant Pere.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Al voltant de 20.000 persones han gaudit aquest cap de setmana del Besalú Medieval, el dia en què el municipi de la Garrotxa es transforma i tot sembla de l’Edat Mitjana. Des de paradetes amb menjar fins a roba o articles més rars propis de l’època que representen, és el que s’ha pogut veure a les parades al carrer. Els visitants també han pogut presenciar diversos espectacles, com danses, balls, combats amb espasa o exhibicions d’ocells.

L’associació Besalú per la Independència ha aprofitat la fira del Besalú Medieval per fer un assaig de la cadena humana que es farà l’Onze de Setembre. Aquesta ha aconseguit arribar allà on es proposaven, des del pont fins el monestir de Sant Pere.

x