La garrotxina Jèssica Oliveras ha estat escollida Reina d’Europa Llatina 2013

Jennifer_Oliveras_a_Riviera

Jennifer_Oliveras_a_RivieraLa Garrotxina Jèssica Oliveras, Miss Nació Catalana, va rebre dissabte la distinció de Reina d’Europa Llatina a la 29a gala Miss Amèrica Llatina del Món, que se celebrava a Riviera Maia, a Mèxic, des del passat 18 d’agost. Aquí la veiem, la tercera començant per l’esquerra amb les altres participants al certamen.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En el transcurs del concurs, Oliveras, que és natural de Sant Joan les Fonts, va ser preguntada per la situació política que viu Catalunya. Un cop guardonada, la garrotxina va explicar que li havia fet il·lusió difondre la realitat catalana participant en aquest concurs de bellesa internacional, que va guanyar la brasilera Julia Guerra.