L’Associació de Comerciants d’Olot, satisfeta per l’afluència de visitants a la Botiga al Carrer

BOTIGA_CARRER_3632

BOTIGA_CARRER_3632Dissabte a la Botiga al Carrer, els comerciants olotins van portar a l’exterior l’estoc de la temporada amb descomptes, en un dia on es va habilitar una ludoteca per als més petits. Segons el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, els resultats són molt positius i no han d’envejar els d’anys anteriors. Els consumidors s’han gastat entre 20 i 50 euros.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Al llarg de dissabte, els garrotxins han sortit a passejar pel centre d’Olot amb motiu de la Botiga al Carrer. L’esdeveniment és gairebé una tradició. Serveix perquè l’últim dia de rebaixes els comerciants provin de liquidar l’estoc venent a un preu més baix. Els consumidors enquestats per Olot Televisió s’han gastat entre 20 i 50 euros en aquesta edició de la Botiga al Carrer. Aquest any, l’Associació de Comerciants d’Olot ha previst activitats per als infants perquè poguessin entretenir-se mentre els seus pares feien la compra, una iniciativa que també ha resultat ser molt positiva.