Els cursets d’estiu del Club Natació Olot finalitzen amb una participació de 700 nens i nenes

CNO_CURSETS_4179

CNO_CURSETS_4179Els cursets d’estiu del Club Natació Olot finalitzen amb una participació de 700 nens i nenes, molt similar a la de l’any passat. A la festa de cloenda, els infants han pogut practicar tennis, poliesport i natació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Dissabte van finalitzar els cursets d’estiu del Club Natació Olot, duts a terme a la piscina Les Tries. Aquest any, el desenvolupament dels cursets ha estat molt similar al de l’any anterior, tant pel que fa a les activitats programades com pel que fa a la participació. Al voltant d’uns 700 nens i nenes s’han inscrit als cursets d’enguany. Dissabte al matí, els infants han competit per edats a la piscina coberta de l’entitat i després han jugat a l’aire lliure.