Olot podria quedar-se sense llums de Nadal si els comerciants no arriben a un consens per pagar-los

LLUMS_NADAL_olot

LLUMS_NADAL_olotOlot podria quedar-se sense llums de Nadal. Així ho ha afirmat el president de l’Associació de Comerciants d’Olot Jordi Rovira, en el cas de no complir-se el projecte de renovació dels llums nadalencs de la ciutat. Els actuals han quedat obsolets i per aquest motiu no volen instal·lar-los, però per a tirar endavant el canvi cal que el 80% dels comerciants abonin una quota de 150 euros, que serviria pels tres propers anys. De moment, només hi donen suport el 45% dels botiguers.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Un cop acabada la temporada nadalenca de l’any passat, l’Ajuntament d’Olot i l’Associació de Comerciants van decidir renovar la il·luminació nadalenca de la ciutat perquè l’actual ha quedat obsoleta: no es troben recanvis als llums fosos i per motius de seguretat s’han de canviar alguns elements. Per a poder fer el canvi, s’ha elaborat un projecte que pretén llogar el material per tres anys, i així evitar que la il·luminació quedi obsoleta. Però per a poder dur a terme la renovació, cal que el 80% dels comerciants de cada carrer paguin una quota de 150 euros, que serviria pels propers tres anys. De moment, només el 45% dels botiguers han confirmat el pagament. Si no s’arriba al suport necessari abans d’acabar la setmana, Olot pot quedar-se sense llums aquest Nadal.

El cost total de la il·luminació és de 32.000 euros, i els comerciants n’han de pagar 6.000 segons el conveni signat amb l’Ajuntament, que assumiria la resta de l’import.

x