Comença la segona convocatòria de proves d’accés a la universitat

pau_setembre

pau_setembreQuatre-cents vuitanta vuit dels cinc-cents alumnes gironins inscrits a la selectivitat, s’examinen aquests dies a la convocatòria de setembre a la UdG. La majoria dels estudiants ho fan en primera convocatòria, mentre que un percentatge molt baix ho fa perquè va suspendre al juny. La resta s’hi ha presentat per pujar nota.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Només una dotzena dels cinc-cents alumnes matriculats per fer les proves d’accés a la universitat d’aquest setembre han fallat a la convocatòria que va començar ahir i s’allargarà fins demà. En general però, la primera jornada va començar ahir amb plena normalitat.

El primer examen va ser ahir el de llengua i literatura castellana, on podien escollir entre un fragment de la novel·la Nada, de Carmen Laforet, o un text jurídic sobre publicitat. La sensació general és que havia estat fàcil. Els estudiants però tenien clar que per poder arribar a un nivell de satisfacció després dels exàmens, el més important ha estat estudiar durant aquest estiu, encara que la majoria hagi deixat l’apretada per a l’agost.

Al conjunt de Catalunya, més de cinc mil sis-cents estudiants participen en aquestes proves d’accés a la universitat, que s’allargaran fins demà dijous.

Deixa un comentari