Creen uns bombons amb motius relacionats amb les Festes del Tura

bombons_festes

bombons_festesLa pastisseria Ferrer d’Olot ha fet, de cara a aquestes properes Festes del Tura, una sèrie de bombons amb motius relacionats amb les festes. Als dolços hi trobem les imatges de diferents elements de la faràndula olotina, i tenim l’oportunitat de menjar-nos el cartell oficial d’aquestes Festes.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

S’acosten les Festes del Tura d’Olot i la ciutat comença a canviar la seva fesomia. Fins i tot ho fan els bombons de la pastisseria Ferrer, que aquests dies volen tenir gust de festes.

Entre les imatges escollides per decorar aquests bombons i piruletes de xocolata, hi trobem el gegant i la gegantessa, els nans i cavallets, i el mateix cartell oficial d’aquest 2013. Tot fet a partir d’una tècnica digital que la pastisseria Ferrer ja ha utilitzat altres vegades. Amb aquesta decoració, els bombons esperen ser del gust de tothom.

La xocolata amb la que s’han fet els dolços s’ha elaborat avui mateix, i a mesura que vagin passant els dies la pastisseria anirà fent noves partides de bombons. De totes maneres i segons els experts, la trufa manté la seva qualitat almenys fins 15 dies després la seva elaboració.

Deixa un comentari