El Gegant d’Olot dirigeix el pas de vianants en alguns semàfors

gegantsemafors

gegantsemaforsAquestes festes del Tura, quan passegin per Olot, es trobaran el Gegant en un lloc tan insospitat com els semàfors del carrer. Quan estigui verd el Gegant apareix de perfil i marxant alegrement. En vermell, aturat, barrant el pas amb els braços oberts amb la seva porra. De moment aquesta iconografia s’ha aplicat a la cruïlla entre el carrer Lorenzana amb Fontanella i Hospici.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La iniciativa és una idea original de l’Institut de Promoció de la Ciutat (IMPC) amb col·laboració amb l’empresa concessionària Bonal, que n’ha assumit el cost. Aquesta campanya s’ha engegat en altres llocs d’Europa i, d’entrada, s’ha aplicat als carrers més properes a l’Hospici.

x