La tercera marxa cicloturística 100% Tondo ja compta amb 600 inscrits

cursa_tondo_17133

cursa_tondo_17133El ciclista Carles Torrent, juntament amb l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i el Club Ciclista Olot, han presentat la tercera edició de la marxa cicloturista 100% Tondo, per recodar el ciclista desaparegut. La prova se celebrarà el proper dissabte 21 de setembre. De moment, ja hi ha 600 inscrits. L’organització espera superar la participació de l’any passat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les inscripcions per a la marxa cicloturista 100% Tondo ja són obertes i, de moment, ja hi ha 600 inscrits. L’organització de la marxa creu que el 21 de setembre s’hauran superat els 700 inscrits de l’any passat. Però l’important per a l’organització no és la quantitat, sinó la qualitat de l’esdeveniment, per tal que els amants del ciclisme segueixin recordant a Xavi Tondo. La marxa cicloturística està organitzada amb el suport del Club Ciclista Olot, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i el Consell Comarcal de la Garrotxa. Quant al recorregut, no variarà respecte de la passada edició. La prova curta tindrà arribada i sortida a Sant Joan, passant per Besalú, Banyoles i Santa Pau. La prova llarga puja fins a Vallter 2000.

Deixa un comentari