El Santuari del Tura s’omple d’olotins per honorar a la patrona de la ciutat

OFRENA

OFRENADesprés de la cercavila de Festes, molts olotins es dirigeixen cap al santuari del Tura. Allà la faràndula, les autoritats i les colles de dansa catalana fan l’Ofrena a la patrona de la ciutat. Els olotins també aprofiten aquest moment per veure la imatge de la Mare de Déu del Tura, i canten la Salve en el seu honor.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Un cop s’acaba la cercavila, els Gegants, nans i cavallets no acaben la seva activitat: tots junts acompanyen a les autoritats, les colles de dansa catalana i els olotins en general a fer l’Ofrena a la patrona de la ciutat.

El Santuari del Tura es queda petit per acollir a tots els olotins que volen honorar la seva imatge. Dins l’església s’ofereix a la patrona d’Olot flors i aliments com a senyal d’alegria per l’arribada de les festes. Posteriorment, es canta la Salve, els Goigs de la Mare de Déu del Tura. Al final, molts olotins fan cua per presentar els seus desitjos davant mateix de la imatge.