Policia Municipal i Mossos coordinaran la seguretat a través de la Xarxa RESCAT durant les Festes del Tura

dispositiu_policial_fdt

dispositiu_policial_fdtComencen unes noves Festes del Tura amb més seguretat que mai. La Policia Municipal d’Olot ha enviat la petició als Mossos d’actuar conjuntament, compartint la mateixa emissora de la Xarxa RESCAT de Telecomunicacions de la Generalitat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La seguretat és un aspecte ben important a tenir en compte durant les Festes del Tura. Com cada any, la Policia Municipal d’Olot és l’encarregada de desplegar dispositius, tant diürns com nocturns, per garantir que tots els actes es puguin dur a terme amb normalitat. Les principals tasques són les d’impedir la venda d’alcohol a menors de 18 anys, controlar els horaris de tancament dels establiments i els permisos i les llicències de les parades ambulants i regular el trànsit, entre d’altres.

Com a novetat, aquest any la Policia Municipal ha proposat als Mossos actuar conjuntament a través de la Xarxa RESCAT de Telecomunicacions de la Generalitat, de manera que cada agent de policia estigui connectat a la mateixa emissora i pugui actuar de forma immediata en cas d’incidència.

Ignasi López, cap de la Policia Municipal d’Olot, també destaca la importància de prendre consciència de les conseqüències de les drogodependències.

Un any més, unitats policials uniformades, amb i sense vehicle, controlaran el centre de la ciutat. I a partir de les dues de la matinada, continuaran la vigilància però com a paisans.