Més de 10 colles protagonitzen la 15a Tamborrada de les Festes del Tura

15a_tamborrada_FDT_13410

15a_tamborrada_FDT_13410Ahir a la tarda la plaça del Carme es va emplenar amb més de 10 colles de timbalers amb motiu de la 15a Tamborrada de les Festes del Tura. Petits i grans músics van interpretar una melodia conjunta i seguidament van desfilar pels carrers d’Olot per animar el primer dia de festes.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La plaça del Carme es converteix un any més en l’escenari de la Tamborrada, un dels primers espectacles de les Festes del Tura organitzat per la colla Marrinxos. Més de 10 colles de timbalers es reuneixen per mostrar les seves habilitats com a músics i animar el centre d’Olot. L’espectacle s’inicia a la plaça del Carme, on totes les colles interpreten una mateixa cançó. Com és habitual, la rua segueix pels carrers de la ciutat fins arribar al passeig del Bisbe Guillamet. Tant colles veteranes com novelles han fet aquesta nova edició de la Tamborrada molt més sonada.

Aquest any, nombrosos joves timbalers no s’han pogut estar de participar en la Tamborrada.

Un cop acabada la cercavila dels timbalers per la ciutat, garrotxins i garrotxines són convidats a participar de l’espectacle. L’únic imprescindible és un timbal.