Vista Òptica obre un nou establiment al centre d’Olot, a l’antic edifici de Can Manxa

vistaoptica

vistaopticaEl comerç de proximitat ha notat, i molt, la situació de crisi econòmica. Algunes botigues han hagut de baixar la persiana perquè no han pogut fer front a les dificultats del moment. Però no tot són notícies negatives. Miquel Fluvià, un reconegut empresari olotí del sector de l’òptica, ha obert un nou establiment en ple centre d’Olot i en un punt estratègic de l’eix comercial de la ciutat, just davant de l’església de Sant Esteve.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Tot i que el propietari no ha volgut desvetllar la inversió que han suposat les obres, salta a la vista que es tracta d’unes instal·lacions d’avantguarda. L’equipament ocupa un espai de dues plantes amb 200 metres quadrats i el disseny és obra de l’arquitecte olotí Jordi Ginabreda, que ha mantingut l’estructura de l’edifici en tots els àmbits. La història i la modernitat s’han unit per oferir una imatge espectacular d’aquesta nova òptica. La inauguració es va fer ahir al vespre i Fluvià va estar acompanyat per familiars, amics, treballadors, autoritats i clients d’alguna de les botigues que regenta, que ja són tres al centre. També, i seguint la tradició, l’acte va comptar amb la benedicció d’un capellà.

 

Deixa un comentari