Els futurs metges de Catalunya preparen activitats a Olot per Festes del Tura

medecina

medecinaUna seixantena d’estudiants de medicina de les facultats catalanes es troben aquest cap de setmana a Olot per celebrar unes jornades didàctiques que organitzen els membres del Consell d’Estudiants de Medecina de Catalunya, per als alumnes dels primers cursos. Aprofitant l’inici de les festes, aquest matí han preparat tallers per a totes les edats al centre de la ciutat en què han participat un centenar de persones.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Els més matiners en la segona jornada de Festes del Tura han estat els futurs metges de Catalunya, un grup de seixanta estudiants de diverses facultats que passen uns dies a la Garrotxa. Des de primera hora, a davant de les escales de Sant Esteve, han ofert activitats per apropar el món de la medecina als olotins. Els tallers d’avui formen part d’una trobada didàctica que organitzen els membres del Consell d’Estudiants dels cursos superiors per als més novells, amb l’objectiu de compartir-hi experiències. Aquest grup d’estudiants vinguts des de Barcelona, Lleida i Tarragona, passaran dos dies més a la casa de colònies El Rourell de la Vall d’en Bas i  aprofitaran per gaudir de les Festes del Tura, que molts visiten per primer cop.