La colla castellera els Xerrics d’Olot aconsegueixen descarregar un històric 4 de 7

xerrics_4de7

xerrics_4de7Els Xerrics d’Olot han tornat a fer un pas històric després de carregar i descarregar un 4 de 7 per primera vegada. Va ser ahir durant la tradicional diada castellera de les festes del Tura. La colla olotina va estar acompanyada dels Marrecs de Salt i dels Sagals d’Osona. La pluja va obligar a traslladar l’actuació a l’Hospici.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La colla castellera Els Xerrics d’Olot han fet un pas de gegant durant la diada de les festes del Tura. Els olotins han portat a plaça una actuació molt nova; el 3 de 7 i el 4 de 7. Aquest últim representava tot una fita per la colla. Durant la construcció s’han produït alguns moments de tensió però, finalment, l’alegria ha esclatat. Les proves prèvies així com les proves amb pinya havien anat bé i només faltava ensenyar-ho al públic. Per una colla petita com la d’Els Xerrics, aquesta ha estat una actuació esplèndida i així ho han celebrat tots els seus membres. Feina només un mes que havien descarregat a Salt el primer castell de set i, per tant, el 4 de 7 era tot una fita. Abans, però, els olotins han carregat i descarregat el 3 de 7 i ho han fet per segona vegada a plaça i per primer cop a Olot.

A la diada castellera de les festes del Tura, que s’ha fet a l’Hospici per la pluja, s’han convidat als Marrecs de Salt i els Sagals d’Osona, dues colles agermanades amb els Xerrics i amb qui tenen un compromís anual de suport. Els Marrecs han portat el 5 de 7, un 4 de 8 i el 7 de 7. I els Sagals d’Osona que han fet la primera actuació després de vacances, han portat castells de 7. En concret un 4 de 7, un 5 de 7 i, finalment, un 3 de 7.