Els 200 patinadors del CPA Olot mostren els balls de la temporada al Festival de Patinatge Artístic de les Festes del Tura

festival_patinatge_fdt_101236

festival_patinatge_fdt_101236Els 200 nois i noies del Club Patinatge Artístic Olot van exhibir ahir els balls de la temporada al Festival de les Festes del Tura 2013. Ho van fer en dues sessions, a la tarda i al vespre. El Festival és una bona ocasió perquè petits i grans posin a prova la seva tècnica davant del públic olotí.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La sortida de les patinadores i patinadors per efectuar la Marxa del Club arrencava els primers aplaudiments al Festival de Patinatge Artístic de les Festes del Tura. A aquesta primera actuació, van seguir-li els balls individuals de Núria Miquel, a la tarda, i Elisenda Prat al vespre, i la parella formada per Sara Meya i Artur Balagué. El grup de patinadores individuals del CPA Olot tancava el primer bloc de l’espectacle, abans de donar pas als grups de show. El grup de promoció va ballar al ritme de la coreografia ‘Viatge a l’eternitat’. Més tard, era el torn dels balls ‘Som fràgils’ i ‘Llums, càmera i acció’. Les petites artistes van donar pas als terribles monstres de ‘Nit de vampirs’. Món de colors, era la divertida coreografia presentada a continuació. Lídia Jiménez, a la tarda, i Victòria Prat al vespre, tancaven les actuacions individuals. Més tard, era el torn del grup de xou juvenil amb la coreografia ‘Buscant el príncep blau’, i el grup de xou B amb el ball ‘Torna a casa’.

El grup de xou A del club va ballar per última vegada la coreografia de l’any passat, ‘Alter ego’, i el ball amb el que volen triomfar a nivell mundial aquesta temporada, ‘No hi ha res impossible’. El Festival de Patinatge Artístic ha tingut els ingredients dels grans espectacles.