L’Olot s’afegeix a les Festes del Tura en guanyar l’Hospitalet per 2 gols a 1

OLOT_HOSPI

OLOT_HOSPIL’Olot ha vençut l’Hospitalet per 2 gols a 1, en el partit corresponent a la 3a jornada del grup 3 de Segona B. Els locals han imposat el seu joc davant un Hospi molt ben posicionat sobre la gespa, però que no ha pogut defensar en inferioritat numèrica el seu gol inicial. Coro i Carlos han fet els gols de la remuntada olotina

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les Festes del Tura no han passat factura a la Unió Esportiva Olot, que ha guanyat l’Hospitalet per 2 gols a 1. Tot i això, els d’Edu Vílchez (que per sanció no s’ha assegut avui a la banqueta local) han vist com l’Hospi s’avançava primer amb un bon gol d’Akinsola, des de la frontal de l’àrea, que ha superat Fornés per dalt (m. 18). Però els visitants s’han quedat amb un home menys al minut 30 per expulsió amb vermella directa de Pau. El partit, que fins llavors no tenia un clar dominador, s’ha decantat a favor dels olotins, que han començat a enllaçar diverses ocasions. Just abans de la mitja part, l’Olot ha trobat el merescut empat després que Coro engaltés una canonada a l’escaire dret de la porteria visitant. La segona part ha continuat dominada per l’Olot, que ha sabut controlar l’Hospi, on només Akinsola ha continuat creant cert perill. Al minut 70, el capità visitant Hammouch ha estat expulsat per doble amonestació, i just després Carlos ha completat la remuntada gràcies a l’execució d’una falta assajada. Així s’ha acabat el partit, amb la segona victòria en tres enfrontaments d’un Olot que es fa fort a casa.