Miquel Pascal, en Pasqui, s’acomiada de flabiolaire després de 20 anys a la faràndula

miquel_pascal

miquel_pascalEl 8 de setembre d’aquest 2013 serà molt recordat per en Miquel Pascal, en Pasqui, el flabiolaire que acompanya els Gegants i el cap de lligamosques. Després de vint anys compartint part de la seva vida amb la faràndula, ha decidit deixar pas a les noves generacions. En Pasqui, que és de poques paraules i molta música, ha obsequiat als olotins present a la plaça amb una dolça melodia.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fes clic aquí per veure l’entrevista a Miquel Pascal a l’OTV a la carta

Aquest any la plaça Major ha tingut un convidat d’excepció, el pianista, compositor i autor de diverses bandes sonores de pel·lícules, Albert Guinovart. En una entrevista a Olot Televisió, Guinovart ha explicat que li agrada molt la Garrotxa i que “hi ve sovint durant els hiverns”. Albert Guinovart és un dels millors pianistes que té Catalunya i amb més projecció internacional. Segons ha pogut saber Olot Televisió, l’Ajuntament d’Olot ha començat a establir-hi lligams perquè, en un futur no massa llunyà, aquestes siguin més estrets.