El concert de festa major de la Selvatana omple de gom a gom la plaça Major d’Olot

concert_festa_major

concert_festa_majorCom cada any, un dels actes que compta amb més assistència és el concert de Festes del Tura. La Selvatana ha omplert de gom a gom la plaça Major, amb un públic disposat a gaudir amb un repertori ple de les cançons de la nostra vida.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Una festa major no acaba de ser festa si no té el seu concert amb orquestra. Per Festes del Tura, aquest concert ha tingut lloc aquest dilluns, amb la Selvatana com a orquestra convidada. La formació de Cassà de la Selva, una de les més prestigioses de les comarques gironines, ha fet 100 anys aquest 2013, i ha arribat a Olot disposada a tocar aquelles cançons que tothom coneix. L’espectacle del centenari de la Selvatana ja va sonar a Olot durant el mes d’agost passat, però el concert ha tornat a atreure centenars de persones que han omplert fins al capdamunt tota la plaça Major d’Olot, amb gent que ha esperat més d’una hora per a poder reservar un bon lloc a la platea.

Deixa un comentari