El Gospel Cor Garrotxa actua per primer cop en unes festes del Tura

GOSPEL_FDT

GOSPEL_FDTA Olot, la música no va parar de sonar al llarg de tota la tarda. Poc després del concert de la Selvatana, va ser el torn del Gospel Cor Garrotxa. La formació olotina, que compta amb poc menys d’un any de vida, va omplir els Claustres del Carme.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fa menys d’un any que el Gospel Cor Garrotxa es va constituir com a grup, i ara ja disposen d’un espai en la programació de les festes del Tura. La quantitat de públic reunit per escoltar el conjunt demostra que el Gospel sona amb força a la capital garrotxina. El repte d’estrenar-se en unes festes el van superar amb escreix i el Gospel Cor Garrotxa va empetitir els Claustres del Carme d’Olot a cop de ritmes espirituals.