Els Marrinxos llancen 45.000 litres d’aigua a la seva quinzena batalla

fdt_batalla_aigua

fdt_batalla_aiguaL’aigua va ser la protagonista de la tarda d’ahir diumenge i no només per l’amenaça de pluja, també perquè es va celebrar la batalla d’aigua i escuma dels Marrinxos, que arriba a la seva quinzena edició donant molta guerra.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La tradicional batalla d’aigua i espuma va celebrar-se sota un cel amenaçador, però les desenes de participants que van acostar-se al Firal, tenien por de l’aigua. Els Marrinxos són els encarregats d’organitzar aquesta festa de l’aigua que arriba a la seva quinzena edició amb un bon nombre de participants, petits i grans disposats a mullar-se. Tot i l’èxit de la festa, els Marrinxos van aprofitar per fer una petita crítica a l’estat del Firal. 45000 litres d’aigua són els que van llançar-se ahir a la batalla d’aigua, que aquest any compleix el seu quinzè aniversari.