Els olotins Lapsus debuten a l’escenari de la Plaça Major

fdt_lapsus

fdt_lapsusEls concerts d’ahir a la nit a la Plaça Major van tenir protagonistes garrotxins. Els primers en pujar a l’escenari van ser els Lapsus, un grup de pop-rock olotí que ja s’està fent un lloc en el panorama musical de la ciutat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els Lapsus van fer realitat ahir a la nit un dels reptes de la majoria de grups garrotxins, poder tocar a la Plaça Major d’Olot per Festes del Tura. Els garrotxins van oferir el repertori del seu primer disc al públic olotí, amb l’estil enèrgic i desenfadat que els caracteritza, amb una bona dosi de romanticisme. El concert va comptar amb diverses col·laboracions de músics amics que van ajudar a suplir un dels membres que va ser baixa d’última hora.

Deixa un comentari