FANS rendeix tribut a Jerry Lee Lewis amb el concert a càrrec de Lewis Enma & The BCN Fireballs

jerry_lewis_18768

jerry_lewis_18768L’Associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta, FANS, ha escollit el Rock&Roll més genuí per al seu concert de les Festes del Tura, que s’ha celebrat la nit de dilluns al passeig d’en Blay d’Olot. L’entitat olotina ha convidat la formació Lewis Enma & The BCN Fireballs, el millor tribut a Jerry Lee Lewis “The Killer”, un gran espectacle de llum i so per viure en directe l’autèntic Rock & Roll de finals dels anys cinquanta, que va perdurar fins els inicis dels seixanta, en els quals Jerry Lee Lewis interpretava, amb el seu piano, el Rock & Roll més desenfrenat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Lewis Enma & The BCN Fireballs són els millors imitadors de “The Killer”, una banda de primer nivell que ofereix en directe un gran espectacle, amb una elegant posada en escena, per tal d’aconseguir la mateixa màgia, l’estètica i l’espectacularitat dels concerts de Jerry Lee Lewis, amb tota l’energia musical que va marcar aquella època.

Deixa un comentari