Els Catarres comparteixen protagonisme amb la Turinada

Els_Catarres

Els_CatarresEl famós grup de música pop-folk català, Els Catarres, han compartit el protagonisme amb la Turinada, durant la nit de dilluns. La celebració de l’espectacle d’aigua no ha impedit que el grup de música aconseguís emplenar la plaça Campdenmàs.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Uns antics espectadors de les Festes del Tura es converteixen el dilluns a la nit en part de l’espectacle a la plaça Campdenmàs. Estem parlant de Els Catarres, un grup actualment en auge dins l’escena musical catalana. Èric Vergés, cantant i guitarra, Roser Cruells, contrabaix i cors i Jan Riera, acordió, bombo i guitarra, són els components del grup provinent d’Aiguafreda i Centelles.

Una de les principals característiques de les Festes del Tura és la varietat. Sí alguna cosa té la ciutat d’Olot és la intenció de portar grups de música amb estils ben diferents. Pop-folk és el nom que els mateixos Catarres utilitzen per definir la música que fan. La coincidència d’horaris amb la Turinada no ha resultat un impediment per omplir la plaça de gom a gom.