L’historiador olotí Miquel Puig i Reixach parla de la Garrotxa del segle XVIII a la conferència institucional de l’11 de Setembre

11s_conferencia

11s_conferenciaAmb l’objectiu que el màxim de garrotxins participin a la Via Catalana, els actes de commemoració de l’11 de Setembre que des de fa tres anys organitza el Consell Comarcal juntament amb Òmnium Garrotxa, s’han avançat un dia. Aquesta tarda la Sala Torín d’Olot s’ha omplert per acollir la tradicional conferència de la Diada, que ha anat a càrrec d’un olotí.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’escollit per a la conferència de la Diada de l’11 de setembre d’aquest any ha estat l’historiador i professor olotí Miquel Puig i Reixach, expert en història del segle divuit. Per primera vegada el Consell Comarcal va decidir programar els actes un dia abans de l’habitual amb l’única voluntat que tothom pugui assistir a la Via Catalana per la independència. Demà al matí abans de la sortida dels autobusos en direcció als diferents trams garrotxins de la cadena humana, es farà la tradicional hissada de senyeres que el Consell Comarcal ha repartit als ajuntaments de la comarca.