Olot Televisió ofereix una programació especial de l’11 de Setembre

via-catalana

via-catalanaOlot Televisió ha preparat una programació especial durant tot el dia per fer un seguiment exhaustiu del desenvolupament dels actes de l’11 de Setembre i de la Via Catalana. Comcençarem amb una edició especial del programa Notícies en Xarxa, amb l’entrevista a Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, i on hi participarà el director d’Olot Televisió, Albert Brosa. A partir de les 11.30, oferirem en directe els actes institucionals des de la Diada des de Barcelona. A partir de les 16.00, les televisions locals de Catalunya ens unim per oferir un extens programa sobre el desenvolupament de la Via Catalana, amb imatges de tots els trams de Catalunya. I, finalment, Les Notícies de les 22.00 i 00.30, oferiran un resum extens de la participació garrotxina a la Via Catalana.