Relleus i canvis entre els balladors de la faràndula d’Olot

farandula_nova

farandula_novaEns trobem ja a la recta final de les festes i aquest matí la faràndula olotina han sortit a plaça per segona vegada. Un any més, hi ha hagut relleus entre els balladors, aguns han canviat de figura i d’altres han ballat per primera vegada. Avui Olot Televisió ha volgut conèixer de prop aquests balladors i saber com viuen l’experiència de formar part de la faràndula de la seva ciutat. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Després de molts anys a la llista d’espera, l’Aina Torrent, l’ Helena Matabosch i l’Aniol Salvador han pogut debutat amb els nans aquestes Festes del Tura, tot un privilegi com a olotins que han viscut amb molta il·lusió.També hi ha hagut canvis entre els caballets. La Laia Reixach i la Paula Arbós els han ballat per primera vegada després de formar part del grup de nans. A més, aquest any, la Paula ha coincidit amb els seus dos germans ballant aquesta figura. Cadascú viu aquesta experiència a la seva manera, però curiosament, per la majoria, la cercavila és el millor moment de les festes. Qui també està davant d’un repte, però no com a balladora, és l’Agnès Algueró, que agafa definitivament el relleu de’n Miquel Pascal com a flabiolaire. Després d’uns dies tan intensos com gratificants per aquest grup de joves, arribem ja a la recta final de les Festes, i caldrà esperar fins a la diada de Corpus per tornar a veure els gegants, nans i caballets, en acció a la plaça.