350 agents dels Mossos d’Esquadra garantiran els actes previstos per avui

via_catalana_dispositiu

via_catalana_dispositiuEl dispositiu de seguretat de la Generalitat per la Diada preveu 350 agents dels Mossos d’Esquadra a les comarques gironines, amb el trànsit com una de les principals preocupacions del departament d’Interior. Per això s’aixecaran barreres a l’autopista.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El dispositiu ja fa setmanes que es prepara entre els diferents cossos de seguretat i emergències, en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana. Per exemple, ahir mateix a la tarda hi va haver una última reunió a la seu dels Mossos de Trànsit a Mas Xirgu, on hi van assistir també representants dels Bombers, Protecció Civil o cossos sanitaris. En total, seran 350 agents els que destinaran els Mossos a garantir el funcionament correcte de tots els actes previstos. A més, hi haurà 350 agents més que són els que corresponen a les guàrdies del cos en un dia normal, i que demà també estaran disponibles per la Diada en cas de necessitat. Malgrat la singularitat de la Via Catalana, el director dels Serveis Territorials d’Interior confia en l’experiència que acumulen els Mossos. Des d’Interior es reclama civisme a la gent, i que es segueixin les instruccions que marquin els agents i la mateixa Assemblea. Per facilitar els desplaçaments i evitar grans retencions, s’aixecaran barreres a l’autopista AP-7, que queda com a gran alternativa a una N-II que es tallarà al migdia. A part de la cadena humana, els Mossos també participaran en la seguretat de la resta d’actes institucionals i socials, com la manifestació prevista demà al migdia a Girona.

Deixa un comentari