L’escola La Bòbila de les Preses comença el curs amb total normalitat

bobila_inici_4626

bobila_inici_46268.220 alumnes comencen estan matriculats aquest curs a la Garrotxa. Avui era el primer dia per als alumnes d’educació infantil, a primària i als centres de secundària concertats. El curs a l’escola La Bòbila de les Preses ha començat amb total normalitat després que Ensenyament va comunicar als pares que havia signat l’acta d’ocupació del gimnàs i les aules de la planta superior. Avui tots els alumnes han assistit a l’escola i han pogut utilitzar aquests espais.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A hores d’ara, encara queden alguns arranjaments i acabats menors que cal fer, com la posada en marxa de la caldera, els revestiments d’alumini i algun repàs de pintura, res que no pugui impedir, però, la normal utilització dels espais. En aquest segon curs de la història de l’escola La Bòbila de les Preses, les classes comencen amb prop de 170 alumnes. Alguns ja coneixen detalls importants, com el nom de la seva professora. Com a tot arreu, hi ha a qui li agrada començar el curs i n’hi ha que haguessin preferit allargar més les vacances d’astiu i quedar-se a casa amb els pares, res diferent al que passa avui en qualsevol altra escola de la Garrotxa.