La Batalla de les Flors se celebra aquest dissabte

CARROSSES_3635

CARROSSES_3635La pluja que va caure dissabte passat al vespre va impedir la celebració de la tradicional Batalla de les Flors durant les Festes del Tura. El CIT l’ha programada novament per demà, a 2/4 de 9 de la nit. Esperen que aquesta vegada no plogui.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les diferents colles participants a la Batalla de les Flors s’han estat afanyant aquests mesos per tenir a punt les seves carrosses. La imatge final no es podrà veure fins demà a 2/4 de 9 del vespre. Tot i així, els diferents responsables ja ens han parlat de quin són els temes que han utilitzat aquest any per decorar la carrossa. Aquest any l’esdeveniment compta amb una carrossa més que l’any passat, la de la nova Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot, que demà es presentarà en societat aprofitant l’acte. La Batalla de les Flors, que va haver de suspendre’s dissabte passat a causa de la pluja, se celebrarà finalment demà a 2/4 de 9 del vespre, al mateix indret, entorn la plaça Clarà.

 

x