Olot Televisió estrena nova temporada amb una aposta clara pels esports

la-banqueta-2

la-banqueta-2Coincidint amb el setembre, Olot Televisió renova com cada any la seva programació i engega una nova temporada. Aquest cop, s’incorporen a la graella quatre títols més que, juntament amb la continuació dels programes més emblemàtics de la cadena, conformen l’oferta de la televisió de la Garrotxa. Aquesta temporada, Olot Televisió estrena fins a tres programes dedicats als esports de proximitat, entre els quals en destaca La banqueta, que dirigeix i presenta Roger Santaló. Es tracta d’un talk show que cada dilluns analitzarà l’actualitat esportiva del cap de setmana i que comptarà amb convidats de diferents àmbits esportius, clubs i entitats de la Garrotxa que opinaran sobre els fets esportius.

Fes clic aquí per veure la notícia de les estrenes a l’OTV a la carta

Fes clic per conèixer els detalls de la nova programació esportiva

Olot Televisió posa l’accent a l’actualitat esportiva i, per aquest motiu, a partir de diumenge i durant la setman vinent s’estrenaran tres nous programes. Dilluns veurà la llum ‘La banqueta‘, que dirigeix i presenta Roger Santaló. L’objectiu d’aquest espai, d’una hora de durada, és posar de relleu l’esport de proximitat i acostar-se als clubs i entitats esportives de la Garrotxa. La setmana vinent també s’estrena Actual Sports. L’espai, que s’emetrà els dimarts, està coproduït per les televisions locals de les comarques de Girona i farà un resum dels partits jugats pels principals equips que competeixen en diverses disciplines. La programació esportiva es completarà amb En joc, un carrusel esportiu de quatres hores que, tots els diumenges, narrarà el minut a minut dels principals esdeveniments esportius del país i analitzarà els resultats del cap de setmana. La programació esportiva d’Olot Televisió es completa amb Esports en xarxa que, aquesta temporada, continuarà amb l’emissió habitual de dilluns a divendres al vespre.

A banda dels esports, la cadena recupera Danses del món, amb l’objectiu de promocionar el festival Ésdansa de música popular i tradicional. L’espai oferirà setmanalment les millors actuacions del festival que organitza l’Esbart Dansaire Marboleny de les Preses. Finalment, s’incorpora a la graella el programa Torna-la a tocar, Sam. Pitu Anaya conduirà aquest programa que repassarà la cartellera i les estrenes del cinema de cada setmana, a més de recomanar pel·lícules i llibres relacionades amb la gran pantalla.

 

Els informatius, líders en audiència

Els programes informatius prenen un paper encara més rellevant a la nova graella d’Olot Televisió. Les Notícies, amb Joan Manuel Robles, manté la línia amb la qual s’ha convertit en la referència informativa a la comarca.

També segueixen el programa Pros i contres, dirigit i presentat pel director d’Olot Televisió, Albert Brosa, que arriba a la vuitena temporada amb un nou decorat i més centrat en el gènere de l’entrevista. I, una vegada al mes, es continuarà emetent Els debats de la Cambra de Comerç, amb l’actualitat econòmica de les comarques de Girona.

Torna igualment a la graella L’alcalde respon, l’espai d’entrevistes als alcaldes de la Garrotxa que permet conèixer amb profunditat l’actualitat dels ajuntaments de la comarca.

Segueix el programa Del paisatge a la taula, focalitzat a promocionar la cuina de la comarca i els productes de proximitat. A partir d’aquest setembre l’espai serà presentat per David Coloma i continuarà comptant amb la participació dels restaurants de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

La nova temporada d’Olot Televisió arrenca amb la quarta temporada del programa I… per què?, on els protagonistes seran, aquesta vegada, els alumnes de les escoles: Castanyer, de Sant Joan les Fonts; la Bòbila, de les Preses i la Rocalba, de Sant Feliu de Pallerols.

Continua, també el magazine cultural MAC Exprés, presentat per Paula Núñez.

Finalment, aquest setembre segueix l’espai dedicat a les entitats i associacions de la ciutat, Amb identitat, i el de les empreses de la Garrotxa, Amb identitat empresarial.

La nova temporada d’Olot Televisió aprofundeix en els diversos gèneres informatius com a part fonamental de la seva programació i amplia als continguts a altres camps per continuar essent el mitjà de referència dels garrotxins, com demostren els últims estudis d’audiència.

x