Sant Feliu de Pallerols desencalla el projecte de la residència per a la gent gran i les obres començaran l’any vinent

residencia_st_feliu_7838

residencia_st_feliu_7838Sant Feliu de Pallerols ha desencallat el projecte de la nova residència per a la gent gran. El tribunal pertinent preveu adjudicar-lo a una empresa garrotxina al novembre, si tot és en ordre. S’hi invertiran més de 4 milions d’euros i es preveu ampliar fins a 65 les places de residència, per tal de donar cabuda, no només a la gent gran de la Vall d’Hostoles, sinó també a la dels municipis que comprenen la zona del Ter Brugent. Es preveu que les obres comencin a principis del 2014 i durin uns dos anys.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El projecte de Sant Feliu de Pallerols per dotar la gent gran del municipi de tots els serveis necessaris va començar ara fa 12 anys amb la construcció del centre de dia. Ara, aquest projecte culminarà amb la construcció de la residència per a la gent gran. Divendres va finalitzar el termini per presentar el projecte. Hi ha hagut diverses empreses interessades, tot i que s’han fet enrere en saber que una empresa garrotxina se’n volia fer càrrec.

Per tal de fer el projecte rendible, es preveu ampliar el nombre de places per a la residència fins a 65, la qual cosa permetrà, no només donar cabuda a la gent gran de Sant Feliu de Pallerols i els pobles de la Garrotxa propers, sinó també a la dels municipis de la zona del Ter-Brugent que no compten amb residència per a la gent gran, com Bescanó, Anglès, la Cellera de Ter o Amer. El projecte contempla també l’ampliació del centre de dia, que passarà de 20 a 25 places, a més del casal d’entitats. És previst que les obres comencin a principis de l’any vinent i finalitzin en uns dos anys.

La inversió prevista per al nou edifici és de més de 4 milions d’euros. Joan Casas considera que és el projecte més important dels que ha impulsat al municipi com a alcalde, pel seu valor, pel servei que donarà i per la quantitat d’actors socials del poble que hi ha implicats.

Deixa un comentari