Els veterans del Sant Roc i el Barça s’enfronten en un partit amistós

VETERANS_BARA

VETERANS_BARAD’equips del Barça n’hi ha hagut molts al llarg de la història. El passat dissabte, els veterans del Club de Futbol Sant Roc d’Olot van tenir l’oportunitat d’enfrontar-se a diversos jugadors veterans del Futbol Club Barcelona, com per exemple Estella i Zubiría: una oportunitat per tornar a demostrar que la tècnica no s’oblida.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El camp del Club de Futbol Sant Roc va viure dissabte passat una festa del futbol. Els veterans del Barça visitaven l’estadi olotí per enfrontar-se als veterans del Sant Roc. Tots ells eren majors de 45 anys, però a ningú se li havia oblidat la tècnica i les ganes de jugar a futbol. Els dos equips disposaven d’estrelles com Martos, Sielva o Ballesteros per part del Sant Roc, o per exemple Estella i Zubiría per la banda barcelonina. El resultat final va ser de 4 a 11, un marcador que no va enfosquir l’objectiu de la trobada: passar-s’ho d’allò més bé tot jugant a futbol.