Presenten a Girona el projecte NovaCultura de la salut

CULTURASALUT_22364

CULTURASALUT_22364Girona pretén trencar tabús i potenciar les emocions per tal de combatre les malalties amb la iniciativa Nova Cultura Girona, que durarà tres dies i que vol acostar eines a la ciutadania amb l’objectiu de fer veure la importància d’alguns valors espirituals en la nostra salut.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A través d’onze valors es vol potenciar un nou estil de vida que enforteixin a la persona i ajudin a superar algunes malalties. Per tal d’aconseguir-ho la fundació Oncolliga Girona ha organitzat una sèrie d’actes durant tres dies, des del proper divendres fins al diumenge, en què es vol ensenyar a la població aquest nou esperit i filosofia de vida. Amb aquest nou projecte es vol lluitar contra tabús que té la ciutadania avui en dia respecte alguns temes com pot ser superar la mort d’algun ésser estimat o conviure amb una malaltia i ser feliç. Amb això es vol fer entendre que a banda de la medicina, hi ha altres formes de lluita contra les malalties. A més, sha aconseguit la participació de comerços de la ciutat, que durant els tres dies del projecte mostraran els 11 valors diferents als seus aparadors.

Deixa un comentari