El fiscal contempla un agreujant i un atenuant per a l’assassí confés de Lluís Sangrador i exculpa la dona

ASSASSI_SANGRADOR_2370

ASSASSI_SANGRADOR_2370El fiscal ha demanat que s’arxivi la causa contra la dona de l’assassí confés de l’olotí Lluís Sangrador, el 19 d’octubre del 2012. El fiscal, en canvi, imputa a la seva parella, Alejandro Fortuño, un delicte d’homicidi, amb l’atenuant d’alteració mental produïda per l’addicció a les drogeus, però l’agreujant d’abús de superioritat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El fiscal ha demanat que s’arxivi la causa contra la dona que va ser a l’escenari del crim on va ser assassinat l’olotí Lluís Sangrador, el 19 d’octubre del 2012. Aquell dia, el company sentimental de la dona, Alejandro Fortuño Blasco, va matar Sangrador a casa seva d’una seixantena de punyalades. El fiscal ha donat per bona la versió de Fortuño, que sempre ha exculpat la seva parella, assegurant que la seva dona estava mig estabornida sense adonar-se del que passava mentre ell apunyalava la víctima. El fiscal, en canvi, imputa a Alejandro Fortuño un delicte d’homicidi, amb l’atenuant d’alteració mental produïda per l’addicció a les drogeus, però l’agreujant d’abús de superioritat. En el moment de l’atac, la víctima presentava una taxa d’alcoholèmia d’aproximadament 1,80 grams per litre de sang, que li disminuïa la capacitat de reacció.

x