La FES ofereix cursos intensius d’idiomes per millorar la fluïdesa de la parla

ETANIS_VAYREDA_3020

ETANIS_VAYREDA_3020La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i les acadèmies d’idiomes de la ciutat han elaborat un programa de cursos d’idiomes intensius, de 15 a 24, hores, per a iniciats que volen arribar a parlar fluidament una llengua. Es tracta d’augmentar la competitivitat dels empresaris i els treballadors de cares al domini de la llengua de països interessants des d’un punt de vista comercial.

Fes clic aquí per veure el vídeo a l’OTV a la carta

La gran majoria de cursos es faran a la Fundació d’Estudis Superiors. Les classes s’oferiran des d’aquest mes d’octubre i fins el juny de l’any vinent. Entre els cursos oferts, n’hi ha un per aprendre a parlar fluidament en castellà.

Deixa un comentari