La Generalitat eixugarà el deute amb els ajuntaments abans de final d’any

AJUNTAMENTS_DEUTE_19299

AJUNTAMENTS_DEUTE_19299La Generalitat utilitzarà els diners que rep de l’Estat a través del Fons de Liquiditat Autonòmic per eixugar el deute amb els ajuntaments catalans. I ho farà en breu. De fet, la vicepresidenta, Joana Ortega, ha dit que els pagaments s’hauran fet abans de final d’any i que ja hi ha programades les primeres transferències.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

On no arribi el Fons de Liquiditat, el govern cobrirà el pagament amb partides dels pressupostos. Un anunci que ha agafat per sorpresa els assistents al ple del Consell de Governs Locals. Una reunió que ha servit per escollir Miquel Buch, el president de l’Associació Catalana de Municipis i alcalde de Premià de Mar, com a nou president d’aquest Consell. D’aquí dos anys, Buch haurà de cedir la presidència a Xavier Amor, líder de la Federació de Municipis de Catalunya. Tots dos han valorat l’anunci fet pel govern. Els alcaldes catalans han coincidit a assenyalar que el cobrament dels deutes que té amb ells la Generalitat és urgent per poder atendre despeses clau com els serveis socials.

Deixa un comentari