Noves propostes en la segona edició de la Ruta del Vi a la Garrotxa

Ruta_del_Vi

Ruta_del_ViAquesta tardor tindrem l’oportunitat de conèixer més a fons els vins amb Denominació d’Origen de casa nostra. Estem parlant de la segona edició de la Ruta del Vi de la Garrotxa, organitzada per l’Associació d’Hostalatge de la comarca. Aquest vegada, comptarà amb novetats que satisfaran els menys experts en viticultura.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Una segona edició de la Ruta del Vi a la Garrotxa ja s’està posant en marxa. Vins amb Denominació d’Origen de tot Catalunya seran servits acompanyats d’una tapa. Però, aquesta vegada, els més curiosos també podran gaudir de la ruta amb les noves propostes de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Fins a 17 establiments formaran part de la ruta, que també els servirà per renovar les seves cartes. La campanya proposada pels diferents restaurants de la comarca podrà finalitzar amb un premi. La Ruta del Vi i els seus tallers es portaran a terme durant tot el mes d’octubre.

 

 

x